 
        
                ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ                
            
         
        
                Η Ιστορία μας            
            
            
                1982            
            
            Άνοιξε το 1982 στην περιοχή Μονόλιθος της Σαντορίνης, το Mario Restaurant έχει γίνει διάσημο για την αυθεντική και παραδοσιακή ελληνική και σαντορινιά κουζίνα του, πάντα με σεβασμό και αγάπη για τα πιάτα της ελληνικής κουζίνας και τις ελίτ λιχουδιές του Αιγαίου. Χωρητικότητας έως και 450 ατόμων το Mario Restaurant είναι το καλύτερο μέρος όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα γεύμα ή δείπνο και να οργανώσετε μια μικρή ή μεγάλη εκδήλωση!
                Reviews            
            
            
                “
            
            
                Champions of service, food, location. Best in Santorini!            
            
                — Augustin B., Atlanta, Georgia, USA            
         
         
            
                Local            
            
                Χαιρόμαστε να συστήνουμε στους επισκέπτες μας τις λιχουδιές της Σαντορίνης. Πάντα ντόπιο, φρέσκο, ιδιαίτερο!!            
         
            
                Authentic            
            
                Αυθεντικά υλικά και συνταγές για απόλυτη μεσογειακή γευστική εμπειρία            
         
            
                Fresh            
            
                Φρέσκα υλικά: Το γνωστό "μυστικό" της επιτυχίας            
        
            Reservation        
        
        
